Om de 6 weken passen wij ons menu aan. Zo zorgen we steeds voor nieuw te ontdekken smaken!
Allergie/dieetwens? Geef dit door bij reservatie of minstens 24u vooraf.
Zo zorgen wij ervoor dat iedereen een heerlijke maaltijd krijgt.
Verfijnde smaken, altijd vers.
Verfijnde smaken, altijd vers
MENU
Wet aged Rubia Gallega / Kappertjes / Mierikswortel
—
☆ Spitskool uit de oven / Aardappel / Gefrituurde ui
—
☆☆ Skrei / Prei / Judas oren / Boter saus
Supl Persian Caviar Premium Osciëtra 10gr: + € 30
—
☆☆☆ Langoustine / Furmet / Aubergine / Buikspek / Macadamia
—
Entrecôte (M.R.IJ) / Rode kool / Patatje / Rozemarijn saus
Supl. Zwarte truffel: + € 20
—
Peer uit de oven / Vanille / Dragon
of
Kaasbordje van Kazerie de Kaasbrug
Supl: + € 8
2 gangen = € 44,50 (Rubia Gallega & Entrecôte)
3 gangen = € 54,50 (Rubia Gallega & Entrecôte & Dessert)
☆ 4 gangen = € 64,50 (Spitskool komt erbij)
☆ ☆ 5 gangen = € 74,50 (Skrei komt erbij)
☆ ☆ ☆ 6 gangen = € 84,50 (Langoustine komt erbij)
2 gangen en 3 gangen is enkel voor lunch!
Menu te bestellen per tafel.
Gelieve aanpassingen min. 48u vooraf door te geven.
Last-minute aanpassingen zijn enkel mogelijk mits betaling van supplement.
Heeft u allergieën, dieet wensen of andere eet wensen laat het ons 48 uur van te voren bij de reservering weten of bel direct met de chef 03 345 15 14. Alles is bespreekbaar!
A LA CARTE
BITES (voor bij de aperitief)
Secreto nr 7 100gr
Ierse Mor oesters
per stuk
VOORGERECHTEN
Ierse Mor oesters zes stuks
Spitskool uit de oven / Aardappel / Gefrituurde ui
Wet aged Rubia Gallega / Kappertjes / Mierikswortel
Langoustine / Furmet / Aubergine / Buikspek / Macadamia
suppl Persian Caviar Premium Osciëtra 10gr : + € 30
HOOFDGERECHTEN
Skrei / Prij / Judas oren / Boter saus
suppl Persian Caviar Premium Osciëtra 10 gr: + €30
Entrecôte(M.R.IJ.) / Rode kool / Patatje / Rozemarijn saus
supl Truffel: + € 20
DESSERTS
Peer uit de oven / Vanille / Dragon
Dame blanche
Kaasbordje van Kazerie "de Kaasbrug"
Vanaf 5 personen alleen het menu, geen a la carte.
De a la carte is niet op zaterdag avond.
We zijn met vakantie tot 19 april.
We kijken er naar uit om jullie weer te verwelkomen op 19 april vanaf 18u.
Tot snel!