Om de 6 weken passen wij ons menu aan. Zo zorgen we steeds voor nieuw te ontdekken smaken!
Allergie/dieetwens? Geef dit door bij reservatie of minstens 24u vooraf.
Zo zorgen wij ervoor dat iedereen een heerlijke maaltijd krijgt.
Verfijnde smaken, altijd vers.
Verfijnde smaken, altijd vers
Amuse
Carpacciovan Coquille / Noordzee krab / Dashi
supl. Royal Belgium Gold Caviaar € 25
☆ Rode biet 2.0
☆☆ Rode mul / Aardpeer / Saffraan / Sharon fruit
☆☆☆ Open Ravioli / Ossenstaart / Zwarte look / Aubergine crème
supl. Truffel € 17,50
Black Angus entrecote / Rode ui compote / Paddenstoel / Tijm saus
supl. Truffel € 17,50
Chefs guilty pleasure
-OF-
Kaasbordje van Kazerie de Kaasbrug
Supl 8,-
2 gangen = € 44,50 (Enkel lunch)
3 gangen= € 54,50 (Enkel lunch)
☆ 4 gangen = € 64,50
☆ ☆ 5 gangen = € 74,50
☆ ☆ ☆ 6 gangen = € 84,50
Menu te bestellen per tafel.
Gelieve aanpassingen min. 48u vooraf door te geven.
Last-minute aanpassingen zijn enkel mogelijk mits betaling van supplement.
Secreto nr 7 100gr
dry aged ham
Ierse "Mor" oesters
zes stuks
Carpaccio, handgesneden
Supl. Truffel €17,50
Gerookte zalm
kappertjes / uitjes
Zeetong 500gram
Friet / Salade
Filet pur 230gr
Friet / Salade / Saus naar keuze*
Entrecote 350g
Friet / Salade / Saus naar keuze*
*Sauzen: peper- bearnaise- of truffelsaus
Chef's Guilty Pleasure
Crème brulee
Dame blanche
Huis gedraaid vanille ijs / Chocolade saus
Kaasbordje van Kazerie "de Kaasbrug"