Bistro B23, Antwerpen
Maak kennis met de culinaire kookkunsten van chef-kok John Weijers. Sinds 2019 zorgt hij in Bistro B23 samen met Diana voor unieke, culinaire ervaringen. Dit na een mooie carrière bij Restaurant Parkheuvel (☆☆) | Rotterdam en restaurant Vermeer (☆) | Amsterdam.
Op zoek naar een culinaire ervaring in Antwerpen?
Gastvrouw Diana en chef-kok John Weijers ontvangen jou met open armen.
Bistro B23 klonk net iets beter dan restaurant B23, maar verwacht je bij ons vooral aan culinaire, fine dining.
Allesbehalve een bistro.
Herkenbare smaken, maar toch met een twist. Daar zorgen we voor!
We doen dit met ingrediënten van topkwaliteit met een minimum aan bewerkingen.
Puur, kwalitatief en verfijnd.
Amuses van de Chef
Zuurdesembrood brood/Opgeklopte goede boter/Olijfolie extra vierge
Tonijn/Krab/Five spices/Sesam/Soja/Kokos
Ravioli Secreto nr7/Rucola/Pinda
Pladijs/Linzen/Prei/Saus van kreeft
Ree filet pur/Aardpeer/Schorseneer/
Truffel saus
Dessert van de Chef
Kerst diner 24/12 en 25/12 €115,- pp
Oudjaars avond 31/12 €135,- pp
Excl dranken
Voor oudjaars avond dient u een voorschot te betalen van €135,- pp te storten op rekeningnummer
BE54 1431 0921 1997 Jodiba bv
Onder vermelding van oudjaars menu en aantal personen en naam.