test

ONS VERHAAL

Bistro B23, Antwerpen


Maak kennis met de culinaire kookkunsten van chef-kok John Weijers. Sinds 2019 zorgt hij in Bistro B23 samen met Diana voor unieke, culinaire ervaringen. Dit na een mooie carrière bij Restaurant Parkheuvel (☆☆) | Rotterdam en restaurant Vermeer (☆) | Amsterdam.

PORTFOLIO

WIE WE ZIJN

Topduo

Op zoek naar een culinaire ervaring in Antwerpen?
Gastvrouw Diana en chef-kok John Weijers ontvangen jou met open armen.



Meer dan een bistro

Bistro B23 klonk net iets beter dan restaurant B23, maar verwacht je bij ons vooral aan culinaire, fine dining.
Allesbehalve een bistro.



Pure & kwalitatieve ingrediënten

Herkenbare smaken, maar toch met een twist. Daar zorgen we voor!
We doen dit met ingrediënten van topkwaliteit met een minimum aan bewerkingen.
Puur, kwalitatief en verfijnd.

UITGEBREIDE WIJNKAART

Uitgebreide wijnkaart

Met meer dan 150 geselecteerde wijnen van topkwaliteit. Van bekende klassiekers tot eerder onbekende wijnen. Gastvrouw Diana neemt U graag mee in de zoektocht naar dé perfecte wijn bij Uw gerecht. Ook champagnes mogen niet ontbreken.

De champagne van Froment- Griffon, vermeld in de champagne gids van GaultMillau, is momenteel te proeven in ons restaurant.