Bent u op zoek naar een warme, gezellige bistro met fine dining? Dan nodigen wij u uit te komen proeven en ervaren bij Bistro B23 in Antwerpen. B23 heeft een goede locatie, parking voor de deur en een restaurant met terras.

Telefoon:     +0468278246 of 0032(0)33451514
E-mail:        info@bistro-b23.be
Adres:          Brouwersvlier 23,
2000 Antwerpen
Image Alt

Over ons

Bistro B23

Wie we zijn

John en Diana

Het stel zorgt voor een uitstekende belevenis bij Bistro B23. Gastvrouw Diana ontvangt alle gasten met open armen en haar man John zorgt voor gastronomische hoogstandjes. Bij Bistro B23 bent u verzekerd van een onvergetelijk uitje.

Gezellige bistro

Naast een culinaire belevenis kunt u ook genieten van de gezellige atmosfeer in de bistro, nabij het decor van het Eilandje. De open keuken zorgt voor een informele sfeer die bijdraagt aan de knusse feeling.

Pure ingrediënten

Bij Bistro B23 geniet u van herkenbare smaken met een moderne twist. Chef John presenteert gerechten waarbij pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol spelen. John kookt vol passie in de open keuken.

Ons verhaal

Bistro B23, Antwerpen

Chef-kok John Weijers  is een bekende bij eenieder die van verfijnde smaken houdt. Voordat hij samen met Diana een doorstart maakte bij Bistro B23, werkte hij onder andere bij restaurant Parkheuvel (☆☆) in Rotterdam en restaurant Vermeer (☆) in Amsterdam.

Sinds 2019 kunt u genieten van de smaken van John Weijers in Bistro B23. Ervaar het zelf! Ook kunt u alvast het portfolio bekijken om een idee te krijgen van de culinaire gerechten.

Uitgebreide wijnkaart

Uitgebreide wijnkaart

Bistro B23 serveert meer dan 150 uitstekende wijnen, elk zorgvuldig geselecteerd. U vindt zowel herkenbare namen als onbekende wijnen, dus laat u vooral verrassen. Voor elke portemonnee is er een heerlijke wijn in het assortiment. Gastvrouw Diana heeft uitgebreide wijnkennis en beveelt u wijnen aan die passen bij uw smaak en de gerechten.

Op dit moment kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de champagne van Froment- Griffon, die vermeld staat in de champagne gids van GaultMillau.